Friday, July 16, 2010

Ade orang sangat berkecil hati..

Assalamualaikum..
huh!
nak study pun rase tak tenang..
susah kan kalau kita berjanji..
huhu...
tak sangka janji itu perlu ditunaikan dalam waktu seperti sekarang..
untuk diri sendiri, belum pernah terlintas di hati untuk mempunyai pasangan hidup dan berkahwin seawal usia 22 tahun.
tapi tak mustahil untuk orang lain.
waktu sekarang ape yang aku fikir hanyalah kerjaya, siang dan malam aku fikir hanya belajar, pass exam, kerja?
mane kena campak nanti, cam mane nak handle?ngan orang mcm mane nnti kena layan..huh!
sebenarnya susah...

sampai orang cakap, susahnya blaja tinggi, sampai masa untuk kawan kawan pun takde?
bestfriend kawin pun x dapat datang?
huhu...
menangis anisah bile orang cakap camtu.

lagi satu,
anisah, jangan selalu sangat tak datang majlis kawan jemput, nanti takde sape yang datang majlis ko.

huhu...
orang kecik ati ngan anisah sebab tak datang, anisah lagi kecik ati korang cakap camtu.
ingat anisah sengaja?
ingat anisah suka?
ingat anisah lupe kawan kawan?
takkk!! sumpah tak lupe..
tapi tolong la faham, kerja aku bukan macam orang lain..
lagipun sekarang tengah course.
kalau kat line maintenance bole la apply cuti.

tak gune nak mengeluh kat sini.
yang pasti ade orang sangat berkecil hati aku x pergi majlis dia esok.
apih..
maafkan anisah..
aku tau ko terkilan.
aku tau ko marah aku.
aku tak dapat pergi kota bharu esok.
sorry...

SELAMAT PENGANTIN BARU

KHAIRUL HAFIZ & AISYAH


SEMOGA KALIAN AKAN BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT.
SEMOGA KALIAN BERSEDIA MENEMPUH ALAM BARU DALAM HIDUP.
ANISAH SAYANG KORANG...
MAAFKAN AKU.




4 comments:

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

memang sedih if ad owg kate macam tu even bukan salah kiter..
sabar yea...

t e m b u m e said...

sabar la eh syg.
die mesti phm..

da..jgn pikir.
sok exam kan.
btw, gud luck dear!

xazryx said...

huhu .sabar jela .diorang x paham situasi anda .

Miss Anisah said...

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ : yup..kena saba jela..
ape bole buat..

t e m b u m e : td sy da exam same2 ngn en. Muncit kamu...
dia kua lg awl dr sy! hebat kah dia atau mcm syah???

xazryx : mmg pun..susah orang nak faham melainkan org yg bekerja seperti sy..huhu