Wednesday, July 07, 2010

Delay..( A few Days in Chendering )

assalamualaikum..
hi everyone!!!
Siang td i ngn kawan pegi Hutan Simpan Kanching..
tp later2, i update story kt sane..
tunggu gmbr2 dr pro photographer dulu..
stakat my LUMIX punye photo xpela..
i keep it myself.hoho...
DSLR Yong lg hebat!
(acceli simpan je camera, tuannye duk dlm air je..)

ni nk update story mase cuti skolah i balik kampung dulu je..
mase tu, banyak cite best campo x best ade.huhu..
tp kenape delay?
sbb...gambar semua kt LUMIX.
LUMIX lak tinggal kt umah.
perfect!

ape yang best??
kampung la...

yang x best?
i x dapat naik flight TGG-KUL on time..
huhu..sedih je kena gelak kt sume org..
especially MIZAN!!
huh!! Geram!!
da la ter skip half day kelas BDA Phase 1.huhu..
but, it's ok..
adat la staff travel ticket.
bkn aku sorg, org lain pun salu alami jgk..
at least dpt jgk la naik flight pg esoknye..
dr x dapat balik langsung...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
okeh....

KISAH BEST SEPANJANG CUTI
biase la..kampung ku terkenal dengan keindahan pantai yg bersih lagi cantik.
rumah pulak kt tepi pantai je..dari pintu dapur dah bole nampak pantai.
iskh..rindu pulak..
huhu..
so, for us yg jarang balik kampung ni memang sgt excited.
maklum la..anak anak perempuan mak semua da berhijrah ke Kuala Lumpur.
bile da jarang balik kampung ni, semua orang excited la nk mandi laut.
anak2 buah lagi la.
kul 6 pg da kejut ajak gi mndi laut.
GILE APE!!
time2 camni kt KL aku syok tido la taw!
huhu..

tp xpela...
balik skali skala..
pg petang kitorang mandi laut.
yg jd hairan bin ajaib nye,
sampai makcik2 ku yg memang duk sane pun join mandi skali.
adoi..
mak su teringin mandi tapi segan eh nkgi mandi.
so jadikan kitorg as a reason pi mandi pantai??
haha...

PART 1
PART 2

No comments: