Friday, July 09, 2010

kami malu memandang..




Kalau korang da bace entry yang ni mesti da tau anisah pegi mane last Tuesday..
tapi hari ni baru my friend bagi semua gambar yang dia capture aritu.
so bile kitorang ramai ramai kt kelas tu, tengok la gambar same same.
time ni la nak bahan orang..
biase la.. kalau tak, mane nak happening kelas.hehe..

da ade beratus ratus gambar tu, terjumpa la gambar 1 couple ni.
ingatkan kitorg pegi weekdays, takde orang la kt situ.
rupenya, mak ai..ramai gile..
huhu..nasib baik sampai awal.
so bole la mandi lame lame time takde orang tu.

kesah couple ni..
kitorang tengah seronok nak mandi mande time diorang datang.
tapi buat dunno jela.lagipun public place kot.
so xkesah la.sape sape je bole datang.
tapi yang x bestnye, perbuatan depa tu, malu cheq nk pandang.
tak nak pandang, ternampak.
adoi...malu sungguh..
dah la Melayu..
aduh..
sabo jela..


untuk gambar kitorang berlibur di Kanching, ade kat Facebook saye....

7 comments:

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Mereka ni dah terlalu "open" pemikiran mereka. Kan kat tempat awam, kenalah jaga kelakuan, jangan le kasi nampak over sangat manja2 tu..

Diaorg x perasan ke masa gambar ni diambil..?

Miss Anisah said...

mungkin x..sbb kitorg ramai ramai kt ctu..
my friend zoom dr jauh..hihi
tu blum cite di belakang toilet lg..hmm..
org zaman skrg..

Kancilbiru said...

amboi...kemain couple zaman sekarang...mula2 cmni la...pastu esok2...hurmm...nauzubillah...

Mr.Homosapiensz said...

laki tu budget ayu jer wat tangan camtu!! hahahhahha!

nardya raihan said...

wow. sapai blakang toilet pon kowg napak kah??
ini kes bkn bersorok da.
nie mmg dye nak 2juk kat kowg semua reramai nie.. bgs la dowg.. sgt moden n bermaju tinggi.(bodus sgt apsl la owg nie. jahil)

izzuan_0105 said...

hahahahha...apa lagi...mari cari kanching.3gp...

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

LElaki tu tengah steam ke apa..