Tuesday, July 06, 2010

photogenic ke photogedik?



Adoi!!!
di tag untuk join contest?
hey!! cik Tembume.. sy tgh bz ni..
buat2 bz jerk.haha..
laju je anisah reply tag ini.hehe...

kali ni di tag untuk menyertai this CONTEST
terms and condition ade kt blog CIK MIA FARROW ni....

buat insan yg da tag sy untuk join contest ni
CIK TEMBUME,
amaceh manyak2...

Cik Tembume, ok x gambar ni?
gedik kan?
nk makan pun sempat lg posing..
(biase la..orang photogenic(opss!! photogedik!) mmg camni.nk makan pun kne snap.hehe)

kalau Cik Tembume mesti tau kt mana n bila gambar ni di snap..
ok..buat orang lain,
gambar ni sewaktu majlis berbuka puasa METC Batch 06 di D'Tandoor Subang Jaya last Ramadhan..
anisah suke gambar ni.mane x suke. Da ade orang yg snap la katekn..
hehe..
Amaceh Yong!!!

so, for this contest, sy nk tag.......
ermm...
sape jd mangsa...

NURUL... bole??
ILI...x kesah kan?
TRAH... oppps!! terkena..

4 comments:

Trah Wann said...

haiyokkk . join contest pulakk . hahaa . trah buat kalau rajin oke ? apepon thanks . nah kasi gula gula sebijik . hehee .

t e m b u m e said...

owh~
taw2..
kalau org snap tak dikire gedix
tapi kalau soh org tngkap, mmg gedik!
hahahha

Miss Anisah said...

haha..tp serius gmbr ni x suh org tgkap okeh..
tibe2 jek...lgpun tgh lapa kowt..

Atishu Nurul said...

nice pix :)