Saturday, August 21, 2010

Finally!

ni macam delay update la untuk korang..
saje je post tetengah ari gini..
biar bagi teliur sket.
hehe..


akhirnya,
da dapat makan makanan yang duk mengidam sejak beberape lame..
asyik tergendala je setiap kali nakgi.
bulan puase baru dapat..

menu aritu,
platter for 2..
sape lagi sorang,
biarlah rahsia..
hehe..
takdak boifrend nak ajak gi berbuka pose,
da terbawak boifrend orang,
so gambar dia tak boleh la tunjuk..
mengamuk kang awek dia..
haha..


plan nak pegi hari laen, tibe tibe exam da delay,
ape lagi,
Selasa ritu meroyan la kejap gi One Utama.
sanggup tu redah jamm..
semata mata nak makan kat sini..
hehe..

ni bandung free untuk berbuka.
sedap!


platter for 2 (grilled)

cenanye tak larat nak habeskan pun 2 orang.
heran tengok orang kat meja sebelah.
banyak tol diorang makan.

platter for 2 yang kitorang ambik tu versi grilled..
bole pilih, grilled ke fried..
yang penting semua makan kat sini sedap la..

ingat ritu nak ice blanded special diorang,
tapi pikir pikir bulan pose,
cancel la..
laen hari..
besau gelas dia,
takut tak larat.
hoho...

haa!!!
kalau orang tanya, fish market ke fish & Co..
my answer,
FISH & CO!!!
kalau nak tau kenape,
gi try sendiri..

4 comments:

Mr.Homosapiensz said...

suka oyster n lemon....nyummmm
makan french fries pn dh kenyang dah..

Miss Anisah said...

tapi anisah x suka sangat oyster..
lagipun teringat cite mr bean.
hoho...
New York Fish & Chip best kt sini..

najib said...

beso nya platter tu,ingan saiz pinggan jer,ni mesti mahal giler eh

Miss Anisah said...

memang beso pun..
hargenye tu, xde la murah..tp xla mahal bebenor..
affordable la..