Sunday, August 22, 2010

Flight Simulator Session

Phase 4 B737-400 ni di kire sangat menarik la..
semua benda ikut schedule,
sempat ke Flight Simulator,
aircraft visit,
siap ade extra 2 hari lagi untuk study.
thanks to management by giving us sometimes to study.


oleh sebab entry publish bile phase 4 da habis,
so boleh buat conclusion,
phase 4 is the best among the others (for this moment keh..)..
bukan yang lain tak best tau.
cume ade yang tak cukup masa,
instructor tibe tibe jatuh sakit,
dan macam macam la..


so,
a big thank you to Mr. Affnan klik untuk rujuk sir Affnan's Aquaponics
and
Mr. Azlan.
both of you taught us very well.
cume kami yang kadang kadang ke laut....
huhu..


nak jugak!!

hehe...

best sangat dapat pegi Flight Sim free free ni..
kalau bayar, dokgi la jawabnye..
mane nak cari RM tok 500 sejam oi!

6 comments:

Cik Jelita said...

anisah u look chubby?
y??

Trah Wann said...

hishhh bestnyee :DD
jeles T_____T

Abu Amirul said...

salam ramadhan miss anisah,
blog yang menarik penuh warna warni dan infomatif.
harap sudi kunjungi http://askamakalikada.blogspot.com (yg tak seberapa) dan sudi menjadi follower.

Miss Anisah said...

cik jelita: memang anisah gemok pun sekarang..
tersengaja dan tak sedar..hehe..
xpe..ade sebulan ni untuk kurus.hoho..

Miss Anisah said...

Trah Wan: best!! tp jgn jeles tau.
anisah x sempat nak take off pun..
nanti nest phase..hehe

Miss Anisah said...

Abu Amirul: salam Ramadhan..
terima kasih..
insyaAllah anisah ke blog awak..