Thursday, August 26, 2010

kompius betol..

ha...
ape nak confius sangat..
anisah nak balik jer..
kampung anisah ade dua..
kuala terengganu...
kuantan...

tapi tak kuantan sangat la..
sebab border pahang dengan terengganu..

cume orang asyik nak confius sebab bila beli tiket bas,
ke kuantan..
err...
bukan anisah orang terengganu ke?
pening eh...

don't penim penim lagi okeh..
rumah anisah border pahang dgn terengganu yer..
30 minit ke bandar kuantan,
45 minit ke bandar chukai..

haa!!
so now nak balik kuantan,
umah kat FELDA..
bukan umah kampung kat pantai chendering yer..
kalau balik sane naik flight je.
jauh..
ni cume drive sendiri..
sob..sob..sob..
papai!

nampak tak border negeri tu??
takleh zoom dekat dekat,
kang ter zoom bumbung umah pulak.
lalalala~

------------------------------------------------------------------

ade internet,
boleh update...
kat umah tu takde fixed line..
so memang takde streamyx..

kena berharap kat celcom HSDPA je..
tu pun kalau lah asmidah mau bg pinjam..
huhu...

No comments: