Tuesday, August 24, 2010

S.T.R.E.S.S

petang semalam after kelas,
pegi 1 klinik panel ni.

dah musykil dan risau kesihatan diri,
patutnye doctor tolong la jawab.

tapi segalanya mengecewakan.
dahla redah jamm semate nak pegi klinik,
tunggu turn yang lame jugak..

bile jumpe doctor,
tak sampai 5 minit dia halau keluar??!!

BENGANG GILER!!
tak sempat nak cerita condition badan,
dia dah buat conclusion cakap takde pape..

hoi!!
ko tak nak dengar ke ko nak duit orang tanpa buat keje betol2?

aku tau la, company aku yang bayar.
tapi aku nak tau keadaan aku..
B***H betol la doktor camtu!

semalam memang last aku pegi klinik ko la..
ade banyak lagi panel aku kt sini.
boleh je aku pegi yang lain.

tapi aku memang tak suka pun pegi panel.

next,
tunggu 2 3 minggu lagi,
if makin teruk,
or takde perubahan,
terpaksa menapak ke Ampang Puteri jumpa Doctor Shuib.
redha jela kalau kena bebel kat dia pun.
huhu...
hanya dia yang boleh buat aku puas hati.
harapkan klinik panel,
hampeeh!

yang paling penting kesah 2 tahun lepas aku tak nak ulang lagi.
cukup la skali check in kat hospital.
huhu..

5 comments:

Abu Amirul said...

salam anisah,
tak boleh gitu, jgn putus asa, kesihatan badan nak kena jaga. segeralah ke klinik lain pula. take care n smile always.
selamat berbuka.

Miss Anisah said...

waalaikumsalam..bukan putus asa trus, cume putus asa dgn panel doktor yg lepas tangan.
acceli, da lali dgn doktor perangai camni..
dulu kt ppum.

diraja22 said...

jgn cepat jemu..

Miss Anisah said...

huhu..tapi tunggu after raya la settle benda ni.
even da makin teruk..
lantak la..
kalau da sampai ajal tu pergi la jugak.
tak kire sakit ke ape..huhu

Cik Su said...

jom ke blog cik su untuk tips hilangkan stress
http://lovemeenot.blogspot.com/2010/06/5-tips-untuk-menghilangkan-stress.html