Thursday, September 23, 2010

12.10 PM

haih...
sejak sejak menjadi back-benches kat dalam kelas ni, perangai makin menjadi jadi pulak.. da la rase macam duduk seat first class kat B747 je.huahuahua....
mane taknye, tido sedap, borak sedap, makan sedap, adoyai..
lemak betol perangai..

actually, sangat sangat tak suke jadi back-benches.
why??
  1. tak nampak screen dengan jelas. mata den rabun..contact lense pun kadang kadang tak membantu..
  2. terase cam jauh je dari sir, tak dapat attention!
  3. dengar suara, cam sayup sayup je..huhu
lagipun subject AUTOPILOT neh bosan la jugak..huhuhu..
suara sir dengar pun macam mendodoi aku untuk tido..

kenape tibe tibe tukar tempat kat kelas??
permintaan orang atasan..huh!!
suka ati diorang je..
geram sungguh! tapi,
layaaaaaaaan!

tibe tibe dikala bosan mengantok, yang mane aku da tersengguk sengguk yang entah ke berape kali, Farah membuka mulut,

ade seorang budak mengayuh basikal pergi jalan jalan, tibe tibe dia terjatuh..
kemudian dia tanya mana bangkok??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
lol!
senang sangat ler makcik..takde soalan lain da ke??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
mesti la kat Thailand!!!

6 comments:

c i [k] j e L i t aツ said...

nisah memamng suke ngulorr kan??
haha ... tido je dlm kls .. mane xtembam wehh!
:P

Miss Anisah said...

nurul, diam diam da la...hahahaha

c i [k] j e L i t aツ said...

mulut nurul ni reti diam plak ..
haha

Miss Anisah said...

ala dia ni..kang kantoi ler..

c i [k] j e L i t aツ said...

haha bia ler kantoi
sape g nak tahu hah mehh ..
korang!!! nak tahu x?? anisah kan die kan ... hehe

Miss Anisah said...

meh nak sambung meh..
anisah kan, dia kan baik hati...
hehehe