Wednesday, September 29, 2010

Update sambil kepala berdenyut denyut..

huhuhuhuhuhu....

mau study.. tapi perut suda kenyang..
lepas makan tanpa pikir masa depan, kepala pun da sakit.
hukhukhuk...

anisah!!!
please take care of yourself!
think first wut u suppose to eat and wut should u do..
u nak exam this Friday morning.
how bout ur preparation?
ready??

uwaaaa!!!

nak nangis jek..
phase 6 yang sangat la tak bersemangat..
mood raya tak abis, mood malas pun mencurah curah..
huh!
Huh!
lupe tentang plan jumpe Doc. Shuib..
erkk...
adoyai..

actually nak bagitau sumting,hehe..
u all nak tau tak?
tanak??
ala..
cakap la nak...

tak kire..
nak bagitau jugak..
hehe..













Ta Daaa!!!!!!

takde niat untuk beli yang baru, tapi nampak je kaler Brown, terus sambar..
hehe...
buat buat tak nampak jela ye Cubby menyebok kat dalam gambar tu..hehe

enuf anisah!!
jangan biarkan semua barang u kaler Brown..
but, i love brown so much!

8 comments:

Fello Ariza said...

minat kaler brown ea :c:

Miss Anisah said...

yup!!
sangat suka, tapi selalu berselindung disebalik pink dan purple..
huhu

Fakhrur Razi berkata said...

huhu
nmpk selesa
=.="
rindunyer kt katil
huahua

Miss Anisah said...

sangat selesa, kalau baring,tanak bangun da ni.

. m i s s a v e r a g e . said...

kita sudah pinkpink.
anda bila lagi?

btw, gudluck 4 ur exam..!

Miss Anisah said...

ita, pink for da bedroom? kang terasa cam fairy tales sgt berangan jadi Cinderella je cam mane..

nak brown jugak! hehe

. m i s s a v e r a g e . said...

takboleh..
best pe jd cinderella.
ckup kul 12 kena balik umah huu~

Miss Anisah said...

tu la pasal..tak bole la nak merayau malam malam..