Wednesday, October 20, 2010

I Love i-City Contest


hi..dah lama tak join contest kot..
tapi suddenly Cik Nurul tag untuk contest i City ni..
mula mula tak nak join pun sebab kunjungan ke i-City yang lepas tak boleh nak 'show off' sangat gambarnya.. ade cerita disebalik itu ya Cik Nurul..
hehe..

but,
last nite tiba tiba lagi,
ain ajak jalan jalan..
takde arah tujuan pun.
lastly,
sampai i-City..
hehe..

Cik Nurul,
dengan tak berbekalkan LUMIX, Anisah sampai ke sana..
adoyai!! jugak la..
so redah jela dengan camera fon..
so,
dengan kualiti camera fon,
Anisah menyahut saranan Cik Nurul untuk join contest
Cik Enna..

to Cik Enna,
Anisah nak join 2 2 kategori..
untuk suka suka je..
if Cik Enna nak bagi anisah jadi winner,
Alhamdulillah..
:-)

Category A:

Category B:

Cik Enna,
i love i-City...dengan keindahan lampu LED bewarna warni yang mampu membuat saya tersenyum dikala kedukaan, yang mampu mengubah tangis menjadi senyuman, keseluruhannya, keindahan i-City jelas mengubah satu perasaan! aku cinta i-City...

now, readers, i tag all of u to join!

5 comments:

ard said...

cantekkkk~

Miss Anisah said...

makaceh!!!

Enna Banana said...

ala..nape x bawak ur lumix??
kalau x gambar mesti lagi gempak
kn kn?
i love lumix so much! :P

neway thanks for joining up my contest
wish luck on ur side :)

Miss Anisah said...

Enna Banana: semalam Anisah tak plan pun nak pegi i-City.. tula.. kalau bawak lumix mesti lagi best ambik gambar..
takpela..Anisah join contest guna gmbar dari camera phone je..
hope, rezeki ada untuk Anisah..hee...

Enna Banana said...

double check contest! :)