Sunday, October 24, 2010

Why tomorrow is Monday???

bestnye kalau hari hari tu Ahad. boleh lakukan pelbagai aktiviti.. 
macam hari ni..
i've got colorful Sunday..
seronok betul.. 
dari pagi dengan cerita pagi.. 
petang dengan karipap Ain..
malam bersosial lagi..
hehe..

rase macam tak nak keje la..
nak life yang macam ni je..
everytime, ade income..
tido pun ade income, gi dating pun ade income.
haih...
seronok ler gitu..

tapi, 
boleh ker?? 
macam awal bulan je yg cenggini..
haha..
tapi bukan ke pendapatn sekali sebulan tu da mampu untuk cover hidup 2 bulan?
haha...
ape aku duk merepek ni? 
kui..kui..kui..

yang penting hari ni hepi la..

even esok Monday..
pelbagai ragam..
Monday blues la.. 
liat bangun gi keje la.. 
macam macam lagi la..
sebenarnya i nak cakap i hepi jgk!!!
esok...

25 oktober!!!

HAPPY BIRTHDAY AIN!!!!!!!!


SORRY SAYANG.. 


LUPE SANGAT SANGAT NAK BELIKAN HADIAH TADI..


ANYWAY,

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. apabila umur makin bertambah ia tak bermakna kita semakin tua. tetapi kita makin dewasa untuk berfikir. untuk membuat segala keputusan.. untuk menilai sesuatu kejadian.. semoga tabah dalam apa jua yang dilalui. kalau nak pape, anisah sentiasa ada untuk membantu.. kalau nak boifrend tak mampu ler anisah nak kasi ye yang.hehe..

acceli i lagi tak sabar nak makan kek mak Hanis Zalikha esok even da makan New York Cheese Cake tadi.
auntie Nani Rostam, esok kami pegi ambik..
hehe...

7 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

it was just another Manic Monday~
i wish it was sunday
cause that my fun day xD :c: :c:

Fello Ariza said...

pehh..tertarik ngan kek tuh..hehe

al-lavendari said...

salam.

minta izin saya link kat entri 'amin gi sejid' dengan entri saya hari ini. harap menadapat keizinan. terima kasih.

Miss Anisah said...

@Fello Ariza:
i lagi tertarik bile da dapat kek tu..sekarang macam tak sabar nak makan lak! huhu

Miss Anisah said...
This comment has been removed by the author.
Miss Anisah said...

@al-lavendari: boleh je.. xde masalah..

Miss Anisah said...

@Fakhrur Razi berkata: me too..huhu