Friday, November 26, 2010

owh!! aku di TAG!

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup?
phone.. kalau takde phone cane nak contact semua orang.. huhu

2. Benda terakhir yang kau beli guna duit sendiri?
Baju bajan.. berborong di F.O.S. warehouse sale kat glenmarie.

3. Tempat ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan?
Di sebuah hall yang besar la..family ramai, kawan kawan pun ramai..senang sket. tema?? Erk..kena cakap ke? Xpelah.. x surprise nanti bile masa da sampai.. tapi lambat lagi yer..

4. Adakah kau sedang bercinta sekarang?
Cinta kepada Yang Esa,,

5. Berapa lama kau akan mencintai kekasih kau?
Selagi nyawa dikandung badan.

6. Novel/buku/majalah terakhir yang kau beli?
Alamak.. macam da sangat lama x membeli buku. Tak ingat la..

7. Antara mak dan ayah mana lebih mesra?
Saya anak mak dan ayah.. So dua dua saya mesra..

8. Namakan orang yang kau betul-betul nak jumpa dalam hidup?
Erm.. my Prince Charming.haha..

9. Adakah kau basuh baju sendiri?
Tak! Washing machine yang tolong basuhkan! Hehe

10. Tempat yang kau betul-betul nak pergi
Lake Maggiore.hehe

11. Pilih satu, peluk atau cium?
peluk la..

12. Tiga benda tentang orang yang tag kau
Marshiella
- Marshiella Musa, adalah nama sebenar.
- ini belog dia KLIK SINI MEH!!
- bulan depan birthday dia yang ke 21. Dia lahir 23.12.1989!!

13. Benda yang kau sayang sangat-sangat dalam hidup?
Mak Ayah dan keluarga..

14. Lima lagu paling suka dan selalu dengar?
i. Selamat Malam – Faizal Tahir
ii.Cinta Sempurna - Yuna
iii. I Don't Want To Miss A Thing – Aerosmith
iv. Miss Independent - Ne-Yo
v. Pujaan Malaya – Adzrin Azhar

15. Bila tarikh lahir dan dekat mana sambut tahun lepas?
10 Mei 1988 – kat rumah dengan family tersayang..simple but very nice!

16. Lima blogger kau nak tag?
Lima? Erm.. 1 jela.. Nabil..hehe



Cik Blog
Miss Anisah
1. Nama sebenar, Anisah binti Abdullah..dilahirkan di Kemaman Terengganu. Tapi ramai junior assume I orang Johor..lah pulak! I orang Terengganu k..

2. Menurut namaku, Anisah (yang mesra,penglipur), memang mudah mesra dengan orang.Suka merepek! Dah la suka cakap. Sesiapa yang berada kat sebelah, kena la redha dan layan je telinga bila dengar I bercakap k.. Mostly I membebel.hehe..

3. I anak last dalam family. Independent! Degil! Hehe..

4. Sangat bersabar dan susah nak marah orang walaupun da marah sangat sangat da. Selalu senyum je bila jumpa orang, sebab malas nak bukak mulut untuk menegur..huhu.. tak reti la nak start conversation..hehe

5. Family person!

Hobi
1. Dengar lagu.
2. surfing internet.
3. Shopping.
4. Jalan jalan kat taman.
5. Makan.hehe


Blog
Cerita Luahan Hati ni consider baru la jugak.. ape yang ada, ikut sedap je nak tulis.. ikut mood rajin ke malas la yer.. sekarang ni agak agak malas la jugak. Busy je memanjang.. lagipun tengah tak bersemangat nak melayan blog.huhu

Actually, I bukanlah pandai sangat berblogging.. bukan pandai nak mengarang sangat.. bila follow blog orang tu, prefer jadi silent reader. Sebab I tak reti lah nak comment2 ke hape..huhu..

Anyway, thanks for reading.. thank you!
Thanks to Marshiella also for tagging me.. ade point nak update blog! Hehe..

2 comments:

Marshiella Musa said...

hehehe, da buat ye..
baru dapat on9! thnx bebanyk2.. :)

Miss Anisah said...

@Marshiella Musa:hehehe... thanks jugak melawat blog i..hehe