Thursday, April 21, 2011

Cara mengikat Tali Leher..



saya memang tak pandai nak ikat tali leher.. lagipun, saya perempuan.. mana la penah nak guna tali leher.. tapi saya nak jugak belajar ikat tali leher.. penting ni untuk masa depan.. huhuhu.. 

dah saya sibuk blogwalking, saya tertarik dengan satu entry kat blog alamS Legacy.. dia ada buat satu entry cara cara mengikat tali leher... saya nak belajar lah... 

ini LINK untuk ke entry itu... 
sila lah klik kalau anda semua berminat untuk belajar mengikat tali leher!

4 comments:

faryzh said...

penting tu ntuk masa depan.hehehe..

c i [k] j e L i t a said...

saya nak acri future husband yang keje kat ofis so baru motivated sikit nak belajar ikat tali leher.

Miss Anisah said...

faryzh, memang penting.. konon2 nak buat jadi special day nk tolong hubby, tp x reti.. malu jek..hahaha

Miss Anisah said...

cik jelita, malangnya nasib anda... boyfriend awak tak mampu pakai tali leher utk gi kerja.. nanti ade je kang org ckp bf awak tak bape sihat kang..hahaha