Monday, June 13, 2011

apa perasaan korang bila nak pegi kerja tiba tiba kereta kena block?

malam tadi semalaman I boleh tido..takpela..itu silap I la pegi nescafe masa on the way gi Trolak.. 

Tapi yang menjadi tekanan serta emosi masih tak stabil ni bila I nakgi kerja awal pagi ada pulak manusia dajal yang park kereta merata. Kalau ikutkan hati yang takde ihsan belas, I pecahkan je cermin kereta orang tu.. 

Tapi iman dan sabar tu masih ade lagi walaupun tak banyak.. Kalau tak, mesti orang tu kena cari duit la nak gantikan cermin..

Kita hidup ni kan, jangan la menyusahkan orang.. Kalau agak agak nak bangun lambat, jangan park kereta tu sampai menyakitkan hati orang.. I ni nak pergi keje pukul 7..

Tapi I tetap akan cari la owner kereta WVD 627.. Siap ko! 


No comments: