Monday, June 06, 2011

nak lepas gerammm!!!!!

currently kat Nilai 3 melayan family shopping.. honestly I memang suka datang sini.tempat dia luas sangat dan panas.. I prefer pergi Jalan TAR la kot.. 

Tapi semua kain pasang untuk raya da siap siap shopping kat Bandung.so datang sini semata mata melayan family.. 

Yang bestnya saat ni, I kat dalam kereta tengah tunggu diorang shopping.. sambil tu tunggu nak parking.. elok ada sorang uncle nak keluar, I reverse sket bagi uncle tu keluar, by the time I nak masuk parking, ada sekor perempuan Cina yang datang dengan wrong way terus masuk parking yang I tunggu almost 5 minutes..

Memang perempuan Cina ni nak cari dengan I yang memang tengah HOTTT!!!!!!! 

Dengan muka selamba, dia terus keluar dari kereta dan kunci kereta, terus blah!!!! SIAL!!!!

Kalau u all nak tau, ni la kereta dia..
Rasa nakgi calarkan je..


4 comments:

Raji and Yeen said...

woahhh apa lah tiada budi bahasa kan? ;)
xpe janji kita jgn buat cmtuh sudahlah

Nurul I. said...

haha memang hampagas la camtuh!~

Miss Anisah said...

memang.. tapi kita sabar jela.. nnti dia dapat la balasan tu..

ain itu mata. =) said...

kite bako jer...