Monday, June 13, 2011

Sape suka main Angry Birds? jom download Angry Birds Rio Full version jom!

sekarang ni kat mana mana pun boleh nampak Angry Bird fenomena.. Tak kira lah kat mana pun.. Yang paling dahsyat lagi 2 daripada 3 komputer kat avionic line 6 tu dah jadi tempat diorang main Angry Birds.. Lagi lagi lah bila BlackBerry pun dah ada Angry Farm.. Dahsyat sungguh korang ni main game yer? 

Honestly i pun suka main game jugak.. Tapi sekarang tak banyak masa jek.. Kang kalau I main game, blog tak update, buku pun entah kemana la.. oppss!!! Payah la gituu...

Pasal Angry Birds Rio ni, game dia macam mana eh? 

Camni, dia lain sket dari Angry Bird biase.. Game ni korang kena lepaskan burung yang ada kat dalam sangkar, pastu kena jugak lawan monyet.. Ape lagi ek? mana boeh citer.. Korang download la sendiri.. Pastu gi main sendiri.. Amacam? 



kemudian.....
after korang dah download dan nak aktifkan, sila klik link sini untuk langkah seterusnya... Agak detail lagi tapi lepas ni, boleh la main Abgry Birds dengan riang gembira... 
hehehe....

3 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hek2..thnx

Miss Anisah said...

dah download ke? jom ls kita main angry birds dgn ringan gumbira..hehe

Jasmine said...

hi I have some Angry Birds merchandise for sale.Cutest is the table top game.Please visit my blog for pics.tks
http://www.penangfleamarket.blogspot.com