Sunday, August 07, 2011

bubye Subang..

selamat pagi ahad... 

arini dah 7 hari puasa.. kejap je kan... dah 7 hari.. tup tup... dah nak raya... tapi I tak kisah mane la nak beraya ni... hati sedih banget... menghitung hari hari trakhir di Subang.. 

last Friday, ada meeting dengan management, result dia, esok batch I dah kena pergi ke KLIA.. officially berpindah memang la oktober.. tapi esok dah kena pergi departmental visit, kemudian nanti kena pergi ASU, pastu report terus ke training school KLIA..

maksudnya, 

I terpaksa cakap.....
bubye SZB... huhuhuhu... sedih tau... 
ramai kawan kawan kat sini.. 

kepada sesiapa yang tak sempat jumpa tu, kalau ada salah silap, harap dimaafkan yer.. nanti ada course ke exam ke kita jumpa lagi di SZB... 

esok... 

KLIA....

berdebar la jugak dengan departmental visit ni.. kang kena boom kang...huhuhuhu... dah la rumah kat sana tak dapat lagi.. penat dah mencari rumah.. nak tak nak... kena la travel hari hari dulu dari Subang ke KLIA... adush..... jauhhhhhnyerrrr.....


4 comments:

alinac lover said...

jgn sedih2 ya

Miss Anisah said...

Sedih jugak... Dah la tinggalkn buah hati kt sini...

Nurul I. said...

Good luck sista

Miss Anisah said...

Huhuhu...sediy ler dik...