Wednesday, August 31, 2011

Menangis dengan baju raya sendiri..

Baju raya I tempah kat tailor di PKNS Shah Alam.. I takde masa nak tengok baju raya until balik raya.. Harini bila I nak pakai I rasa nak nangis!!!!!!!

Memang menangis pun.. Ada 3 pasang.. 1, I dah let go kat mak... 2 lagi memang I sayang.. Beli kain mahal takkan nak let go kat orang semua sekali.. Dan I takde baju lain dah nak pakai.. Arini I nak balik kampung kat Kuala Terengganu dan I terpaksa pakai baju yang saiz dia bukan saiz I sedangkan masa kat kedai dulu tailor tu dah ukur badan I!!!!!!!!

BENCI!!!!!!

Semalam I boleh la lupakan masalah baju I.. Sebab En. Hubby dah belikan yang ready made kat butik BAK... So, I pakai yang dia belikan.. Harini, memang I menangis la... Dah la x cantik langsung finishing baju I.. I benci!!!!

Raya yang spoil dan I sedih tersangat sangat.. I tengok baju kakak kakak I cantik je diorang pakai....BENCI!!!

I hate ZUL & ANA tailor!!!

4 comments:

cik lolipop said...

ada kat chendering ke kak nisah,.??

Miss Anisah said...

Aah...
Kat chendering dah ni...baru balik berayer..smbung esok lak..

sitihanisahali said...

kesian nye. :(

misyamissyou said...

lorhh..sabo je la kak..