Wednesday, September 07, 2011

No Idea

Assalamualaikum..

Morning korang.. No Idea.. Memang takde idea.. Huhuhu... Maybe sebab dah lama kot tak mengupdatekan blog ni kot.. Busy memang busy.. Malas pun ye gak.. Laptop pun still tak keluar dari bag nyer.. Tuannya pulak, busy memanjang.. Course.. Visit.. Course.. Visit... Baju practical boleh campah jauh jauh dulu until October.. Rimas pun ye gak.. Hari hari dengan office attire yang menyusahkan seseorang yang beruniform di bidang aviation... Nape??? Tak banayk baju lah nak rotate!

Hohohoho..

Serabut... Seserabut entry yang di tulis...

I tengok orang lain semua dah sebok tayang entry raya diorang.. I belum ade mood lagi la.. Benci dengan baju bajuan lagi.. Nak lupakan jela kesah raya 2011 ni.. Huh! Tak nak show pape.. Bole tak????

Huhuhuhu....

Dah takde idea dah... Bukan.. Nanti bile ada idea, kang entry ni jadi entry rojak lak kang...

Smile always everyone...

1 comment:

khairul said...

biasa la kan cuti panjang kot