Friday, October 28, 2011

FELDA Residence Hot Spring and Spa

I selalu pergi Trolak.. Tapi ni first time pergi Felda Residence Hot Spring ni.. Pergi pun sehelai sepinggang. So, takdenye I pergi merasa air panas tu. Just berjalan jalan bawak bebudak on weekend.


Bebudak... Seronok la mandi manda.. Air dengan diorang mana boleh dipisahkan.. Kalau diikutkan, kat situ memang menarik.. Air panas pun memang panas sampai boleh masak telur bagai.. Cuma I je tak pergi ke situ.. Menjaga bebudak mandi.. Lagipun  bercampur aduk dengan kemalasan melampau untuk berjalan.. Hihihihi...

Kalau diikutkan, I tak berapa konfiden dah dengan jalan masuk ke Hot Spring tu. Agak jauh ke dalam perkampungan FELDA.. Cuma dengan bantuan Maps dari iPad buat I tak sesat.. 

Harga untuk masuk ke tempat tu berbaloi jugak la.. Dan masa I pergi haritu, sangat ramai orang. Mungkin sebab weekend kot.. Tapi I nak pergi semula la.. Nak tidur kat situ pulak untuk beberapa malam.. Setiap resort dia ada private jakuzi kan? Air pulak disalur terus dari punca air panas kat situ.. Menarik tu.. Tak payah la sesibuk mandi beramai ramai kat kolam luar tu.. 


No comments: