Friday, November 25, 2011

Nuffnang...

Yea!!
Balik dari MAC 2011 terus I pergi usha Mr. Nuffnang.. Memang itu pun yang I selalu buat. Excited tau sebab nak tengok duit duit bertambah.. Cuma I tak pernah pun lagi cash out. tunggu la dulu sampai I terasa nak cash out..

Tapi, 
sejak dua menjak ni I tersedih bermuram durja sikit. Yela.. Selalu bila bukak Nuffnang, suka tengok buffer earning.. Malang dan sangat sedih sejak dua bulan ni, I dah tak dapat buffer earning dari Nuffnang.. mungkin sebab I jarang update blog dah kot. I sibuk.. Duduk Bandar Baru Salak Tinggi takde Unifi.. Ipad pun tak boleh nak update blog sangat.. Sebab tak boleh nak post gambar.. Bila weekend dapat guna Unifi jela I boleh update blog.. 

Hari ni, bangun tido I terus bukak dan sangat sangaaaaaaat GUMBIRA! ada buffer earning kat blog I ni.. 


Terima kasih...
Thank you...
Mr. Nuffnang!!




2 comments: