Monday, December 26, 2011

Projek Cuti Hari Natal

Photoshoot lagi??? 

gila gambar betul la perempuan ni.. 

EH.....
BUKAN!!

Harini cuti.. Macam I dapat tiga hari. Sama macam u all jugak kan.. So bila En. Hubby dah balik kampung, I pun mencari la aktiviti dengan kengkawan.. Takkan la nak duduk rumah sorang sorang dengan rasa bosan.. Tak boleeehh... Tak bagus untuk minda. hahaha..

Jadi, hari ni... I pergi Perak lagi. Dengan 1 misi.. Semalam dah siapkan segala bekalan.. Harap mencukupi dan dapat membantu.. Insyaallah.. Amin...

Hari ni keluar berlima.. Misi utama adalah Sungai Itik, Gopeng.. Tapi check point kami kat sini..


Ya Allah.. Cantiknya.. Lata Kinjang.. Pertama kali sampai ke sini.. Tapi tak bermandi manda pun.. Cuma ambik gambar.. Lagipun ini bukan tujuan utama pun.. Tujuan lain yang menunggu lagi best! hihi..

Dah banyak sangat gambar yang diambik, nak jugak la tempek kat sini.. Jangan marah ek.. 






Sebenarnya harini anniversary I dan En. Hubby di Colmar Tropicale.. Trip harini boleh kira menutup sedih jugak la kan En. Hubby sebab kita tak dapat together pada hari ni. Nak buat macam mana.. Ada benda lagi penting dari I. Sabar jelah.. 

Kita happy kot cara lain.. =)




No comments: