Thursday, February 16, 2012

Celcom Saya Pun Buat Hal!

Semalaman tak dapa gunakan Celcom.. Dah la cuma ada 1 nombor je.. Memang kalau ada apa apa yang berlaku memang terus lost contact la.. Kalau ikutkan ok je lagi. Sebab duk rumah je malam tadi.. Lagipun, iPad ngan Unifi boleh guna.. Tapi sakit hati jugak la.. Dari pukul 9 malam sampai 4 pagi je baru ok.. Macam macam urusan dah tergendala.. Kalau ikutkan, taknak dah guna Celcom.. Dah la kat Taman Ixora takde coverage.. Maxis, Digi boleh je full bar. Celcom!!! Jangan buat I berpaling tadah!

1 comment:

Nurul I. said...

malam ni pun celcom buat hal jugak :(