Wednesday, February 29, 2012

Sekali Dalam Empat Tahun? Ke Empat Tahun Sekali?

Tarikh harini susah nak jumpa.. Empat tahun sekali tu.. Kebetulan tahun kelahiran I pun jatuh pada tahun lompat.. So ada la dapat kawan yang lahir pada tarikh ni.. Kesian kan, nak sambut birthday pun 4 tahun sekali.. Tapi best jugak.. Dapat mintak tak pun dapat  hadiah yang mahal mahal.. Hihihi...

Hari ni birthday Sofea.. Dah lama pun tak jumpa dia.. Happy Birthday yang ke 24 Sofea.. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki yer.. Amin.. 

Harini jugak Wedding's Anniversary parents housemate I.. Dah berbulan bulan dah dia merancang untuk celebrate anniversary mak ayah dia.. Susah tu.. 4 tahun sekali baru dapat sambut.. So mesti kena buat grand jugak kan.. So, Anisah nak ucapkan semoga kekal bersama hingga ke akhir hayat dan mempunyai kesihatan yang baik selalu... Amin... 

Haritu I cerita la kat En. Hubby tentang anniversary parents housemate I tu 29 February.. Boleh lak eh dia cakap, boleh lak tak terfikir nak kawin hari ni.. Nanti jimat sikit duit dia nak beli present untuk anniversary.. In stead of nak beli hadiah tiap tiap tahun boleh cut budget ke 4 tahun sekali.. Banyak cikadak!! Ke situ dia fikir?? 

Kalau macam tu, I mintak cincin Rosmah la.. Hahahaha..

4 comments:

Chenal said...

bsimpati pada mereka yang lahir pada 29 Feb.

Miss Anisah said...

Diorang special lah... Hihihi

Daddylicious said...

istimewa yg teraniya...hehe

Miss Anisah said...

Betul la tu daddy....