Thursday, March 15, 2012

EeIii!!! Letih jugak dengan APPLICATION ENERGY SAVING MODE kat blog korang ni!

Haip!!!
Nak tau tak? Sekarang ni I tengah dalam mood blogwalking ke blog korang semua.. Tapi menggunakan iPad lah.. Memandangkan lunch time yang masih berbaki ni... Cuma.. Geram sikit lah.. Geram dengan Application yang ada kat sesetengah blog korang ni..
Kat tajuk pun dah ada nama application tu.. "ENERGY SAVING MODE"... Mungkin bagus la letak.. Entah.. I tak pernah ambik tahu.. Cuma application tu dah membantutkan niat I untuk explore blog korang.. Sebab bila lama lama i stay kat blog korang, 'screen hitam' tu muncul.. I pulak tak boleh nak gerakkan cursor.. Mana ade cursor kat iPad kay.... I kena refresh balik untuk view blog korang.. Kalau nak senang lagi i PANGKAH (X) terus blog korang dan bubye!!
Kalau i blogging dari PC ke laptop ke i tak kisah la.. Gerakkan mouse dia ok... Sekarang ni iPad.. Takde funtion itu... So kalau application tu takde faedah, tak payah la letak dah... Susah la...

1 comment:

Chenal said...

blog hambo x de saving enegery pun, x de sapa nak bacoo! hrmmmm...