Wednesday, March 21, 2012

Menyelongkar!

Hai... Selamat petang...
Petang petang ni nak mengelongkar!! Tempat sape? Kat mana? Haaa.... First time kat kerusi dia nih.. Nak selongkar sikit apa yang ada..
Alang alang masuk office dia, i nak check sikit.. Kot kot la ada pape yang menarik.. Tak gitu?? dah la petang petang masa semua orang dah balik rumah.. Tinggal kami berdua jer.. Tapi dia kat kapal lah.. I je kat office.. Hihihi....
Tapi.............
Takde apa yang menarik pun nak selongkar.. Ada sampah sikit.. Kertas bersepah sepah.. Opsss!!!! Tersusun di tepi... Buku sebiji...
Tak cun langsung!! Hihihihi... I sebenarnya tak menyelongkar apa apa pun... Duduk je di kerusi sambil mengetuk ngetuk keyboard ipad ni... Menunggu En. Hubby yang terberkerja lebih masa pulak... Kesian dia... Dah tak boleh pergi main bola dah petang ni... YES!!!! I LIKE!!!!!
Mana dia ni? Lama la nak kena tunggu... Nasib baik ada ipad.. Jom blogwalking!! Tinggalkan komen yer untuk I jenguk blog korang...

2 comments:

Nurul I. said...

budak budak tua zaman sekarang.. haih. apela nak jadi nih

Miss Anisah said...

Hihihihi....