Wednesday, May 23, 2012

Little Penang Cafe @ The Curve

Waktu I dan Nisa tak kerja.. Senang cerita, ponteng.. Bersemangat 2 perempuan ni tak pergi kerja sebab nak shopping.. I nak shopping barang kawin, Nisa pulak nak shopping barang baby..

Menjadi jadi pulak kami kan bila dah duduk dekat ni.. Nanti lepas kawin, dedua tinggal kat Shah Alam, habislah hubby kami.. Kena ready apa yang patut untuk isterimu bershopping la.. Hihihi...

Dah penat shopping, perut lapar, Little Penang Cafe lag menjadi pilihan.. Sebelum ni tak pernah lagi makan kat situ.. Kira macam nak cuba la.. Bila tengok menu, Wow! Hantu? hohohoho


Tak nak la pilih.. Kami makan makanan yang biasa biasa je.. Tak mau la hantu hantu.. Hihihi...



Rasaya boleh la.. Takde la best giler... Cuma boleh layan la... Memandangkan dedua lapar dan nak sambung shopping lagi kan.. Pukul 5  petang sebelum diorang balik kerja, kami berdua dah sampai rumah dulu.. Baru suami tak bising bershopping.. Pandai kan trick kami??


Teringat satu peristiwa di kedai mak mak mengandung.. 'dik, ini seluar mengandung. Kat sini tak jual seluar biasa..' erk! Nisa jawab, 'Ye.. Saya tahu.. Memang saya nak cari seluar ni pun..'

Blushing terus perempuan kat kedai tu.. Lain kali hati hati yer.. Nak tegur tu tengok la dulu perut.. Kah!!! Kah!!! kah!!!

2 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

nyummylicious!err..kari hantu tu macam menakutkan je :p

Nasuha said...

emmmm, nampak sedap..