Monday, May 21, 2012

Pengapit?

Nak mencari pengapit takde la susah sangat.. Memang cik adik dan buah hati dia willing untuk penjadi pengapit kami nanti.. Dalam kesederhanaan majlis nanti, harap harap semua benda akan berjalan lancar. 

Apa lagi yang outstanding yer? Macam dah ok jer.. Nanti kena run thru lagi sekali Wedding Checklist.. Sekarang ni, disebabkan rindu yang teramat dah, tak sabar sangat nak jumpa Cik Pengapit saya!! 

Cepatlah Sabtu datang!!! Tak sabar jugak nak melihat dia memakai baju ni.. Mesti Comel kan! Adik, RINDU!



Macam mana pulak yer buah hati awak dengan baju gold ni yer? Hehehehe

1 comment:

Nurul I. said...

Kenapa saya macam dah terskip banyak je post awak ni? Ni nak kena subscribe broadband monthly ni -_-