Wednesday, May 02, 2012

Repeat : BBQ Island Steamboat entah kali ke berapa

Kalau diikutkan, dah 3 kali plan nak makan steamboat kat sini kena cancel.. Sebab, tak cukup korum.. hohohoho... Macam last week, replace dengan Sate Subang.. Malam ni, dapat la jugak makan kat Island..

Kalau tak best, takde makna nak repeat untuk kali yang entah ke berapa.. Dah tak terkira dah rasanya.. Macam biasa, pergi mestilah dengan Kak Elma, Paan dan Acap.. Cuma yang before this ada Asna.. Sebab dia merajuk kami makan makan tak ajak dia.. Asna.. kamu duduk Sepang dan shift tak sama... Macam mana tu??

Ini first round, untuk malam ni.. Berapa pinggan entah malam ni.. Sekarang perut masih penuh... Arghhhh!!!



Kalau diikutkan, cuma ini je menu yang disediakan.. Tambah aiskrim. tu pun nak kena mintak dari waiter.. Tapi kami enjoy je makan kat sini.. Marinated dia sedap sangat.. Kalau nak compare D'Manggis la.. I tak suka D'Manggis sebab masin.. Itu cuma pendapat I la.. Kalau korang suka, hak korang la.. Hohoho..




Tapi kan... Malam ni I jumpa kucing cantik. Corak bulu dia unik... See!


2 comments:

MOHD FAHIMI said...

bestnya... bkn nak ajak i..

Miss Anisah said...

Nnti kita mkn beramai2 ek...