Monday, July 02, 2012

Wedding Story : Chermin Arts Lagi..


Majlis perkahwinan I baru baru ni I dah meletakkan sepenuh kepercayaan kepada team Chermin Arts dalam sesi mendandan dan menggubah hantaran untuk En. Hubby. Sebelum ni, sewaktu bertunang pun I menggunakan khidmat diorang jugak. Alang alang dah biasa dan saling mengenali, I selesa bekerja dengan diorang.. Tak perlu risaukan MUA hilang dihari yang ditunggu tunggu? Photographer tak datang cover event? Macam IndahKarya tu dulu.. Akibat termakan promosi murah, duit pun melayang.. Tak aman la kubur ko nanti yer.. Lepaskan geram jap.. Kesian kawan I..


Pada majlis nikah, I request simple natural tapi glam! So Mr. Cuki a.k.a. my friend dah menconteng muka I dengan jayanya.. Tak tipu.. Memang I puas hati.. Kesian jugak kat dia hari tu, terkejar kejar buat hantaran lagi.. Kemudian lepas Maghrib nak make up pulak.. Tapi okay je.. He done well.. Kan Cuki kan?



Manakala untuk majlis sanding, yang mana I request songket daripada Ieyta Bridal, jadi Cuki pun memilih untuk make up ala ala classic gitu.. First time dalam hidup I memakai lipstick kaler merah menyala.. Kalau tak kerana kawin, I takkan pakai agaknya kaler merah menyala bak saga tu kat bibir I. Boleh tak macam tu?



Dan, terima kasih Chermin Arts jugak dengan mendeko hantaran fresh flower yang cantik buat En. Hubby I yang Cuki gementar tu.. Menurut kata xxx, Cuki takut nak pandang muka dia yer.. Lek la.. Bos kat tempat kerja jer.. Garang pun kat tempat kerja je tau. Kat luar, biasa ajelah.. Hehehe..








Nota Kaki: Berminat dengan Chermin Arts untuk majlis pertunangan atau perkahwinan korang? boleh contact Chermin Arts melalui Facebook Chermin Arts atau call  je 019 3717931.

1 comment:

Che Rosliza Che mat said...

cantiknya lepas make-up..berbeza..