Sunday, October 14, 2012

Terlepas!

Terlepas... Itu yang paling tepat dikatakan untuk diri sendiri. Keluar bersama cik adik Nurul tanpa dirancang dan tujuan pun tak berapa nak pasti. Asalnya takut jugak nak mintak keizinan. Al maklumlah tak pernah pun keluar weekend dengan insan lain melainkan En. Hubby atau kakakku. Kalau keluar weekdays tu ada la.. 

Alang alang En. Hubby memberi peluang untuk keluar dengan cik adik, terus melompat cium cium thank you untuk dia.. Opss! tak melompat sangat la. Mana boleh melompat lompat. Kang baby marah kang kat dalam perut. Huhuhu.. 

Plan asal cik adik ajak keluar sebab nak ke Solaris Dutamas. Kalau diikutkan I memang lupa langsung tentang event ChurpChurp tu. Tapi cik adik la, nak sangat jumpa Maria Elena. Ok.. Boleh je.. I tak kisah memandangkan En. Hubby dah bgi kebenaran keluar.


Sampai sampai, register kat event, dapat la goodies bag. Patutnya, ada lagi aktiviti lain untuk lucky draw. Tapi tak berminatlah nak join. I tengah dalam mood shopping ni!!! 


Ini, isi dalam bag.. 

voucher! 
beserta Bcard.. 
kupon dalam Bcard tu banyak yang menarik.. Mungkin akan digunakan dengan jayanya!

Then, 
ini pun ada kat dalam goodies bag. 

En. Hubby cakap, 
Tak Perlu! 
hihihi


Pusing sekejap di Solaris, I terus mintak cik adik bawak I ke Berjaya Time Square. Mintak je nak kemana. Cik adik tolong drive je. Alhamdulillah.. Happy.. Maklumlah drive sekejap pun dah sakit belakang.. Tu malas tu nak pergi mana mana sendiri. I memang target nak shopping. Walau macam mana sekalipun, I mesti balik dengan hasil tangkapan di Time Square. Hahahaha... 

So, less than 3 hours, I dapat beberapa barang. 




tshirt tu bukan dari BTS ;-)

Hasilnya!!! 
Sangat puas hati. Sebab, kalau pergi shopping dengan En. Hubby, memang takkan dapat semua ni.. Sebab dia malas nak jalan. Hohoho.. 

Thank you En. Hubby lepaskan I keluar sampai 10 malam.. Nanti lain kali lepaskan lagi yer.. Lalalalalalalala.............

3 comments:

Hilmirda Daud said...

Banyaknya tangkap kasut.

Miss Anisah said...

Hehe... Semua flat da rosak... High heel lak kene kuarantin....

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... cantik kasut :-)