Monday, November 26, 2012

Tak mari

Menung... Lama........

Blur..... Sangat!

Kosong.. Fikiran...




So, blog pun dah lama takde entry baru.. Huhuhu.. Sedih dengan blog sendiri.. Anyway, my baby kt tummy da above 6 month old.. Kejapnye.. Tak prepare pape pun lagi.. Tak tau nak beli ape.. Hihihi...

Susah kalau ade mummy perangai suka cari last minute ni. Semuanya pun rasa awal lagi nak di beli.. Ampun ye sayang.. Mummy compius lagi.. Boboi ke gigirl kat dalam ni.. Tu tak bersemangat tu nak shopping.. Kalau tau, senang mummy prepare.. Sayang la yang suka sangat menyorok masa doktor nak scan....

Ayah?
Hurmmmm... Lagi letih nak layan dia. Bila tanya dia pasal preparation, dia cakap, up to mummy punye disicion.. Haihhh... Apodah... Mummy kena bergerak ni... Harapkan ayah... Sayang dah keluar nanti baru ayah beli apa yang ayah rasa perlu.. Tak boleh.. Tak boleh... Pening mummy satgi.. Ayah nanti dia sauk je apa yang dia nampak depan mata. Nak kena buat checklist ni...

2 comments:

Tulip Merah said...

rindu nak baca entry baru mummy to be ni =)

Miss Anisah said...

rindu Tulip Merah jugak.....