Friday, December 28, 2012

Rezeki Di Pagi Jumaat - Caremel Durian

Semenjak bekerja di KLIA ni mood agak down jugak. Sebab kena travel. Itu je masalah.. Orang orang kat sini okay je. Baik baik je semua.. Cuma hati masih tak suka jugak untuk travel, keluar 6.30 pagi, balik rumah 7.30 malam.. Huh... Memang sedih... Hari hari menangis masa nak pegi kerja kalau En. Hubby yang cium peluk dulu.. Kalau I yang salam cium tangan dia dulu, itu takpe.. I boleh control. Huhuhu... Macam mana bila baby keluar nanti.. Lagi la Mummy nangis nak keluar pergi kerja. Huhuhuhu....

Pagi ni, dengan mood yang masih huru hara, En. Hubby cuti kat rumah, hantar Nazim ke Tahun 1, mula lah I rasa nak balik rumah jugak. Sadiss... Dari pagi duk mencari idea untuk balik awal. Tolong... Nak balik.. Nak baring.. Penat dah duduk je kat atas kerusi.. Perut sakit... Huhhh.... Tak baik mengeluh..

Sebenarnya nak cerita yang I dapat makan Caremel Durian je.. Tapi nak jugak meluahkan perasaan hati kat sini.. Tak kira.. Tak suka, boleh tutup sekarang.. Orang lain duk sibuk makan Crepe Durian, I nak jugak.. Tapi pagi ni dapat lagi special, Bubur Durian+caremel Durian.. Korang ade?????

2 comments:

kak nora said...

sedap menyelerakan dgn rupanyer yg berkilat tu..

Fadilah Aziz said...

salam miss anisah...
menyelerakan nampak caramel durian tu, first time sy dengar..