Sunday, May 05, 2013

Isyraf pun tengok Iron Man 3!

Masa dapat tahu Iron Man 3 akan muncul suatu ketika dulu, I lah orang paling sedih masa tu.. Sebab masa tu, apabila dicongak congak, Iron Man keluar waktu I berpantang. En. Hubby dah kenakan I dah. You duduk rumah, I pergi tengok Iron Man. Kan orang berpantang kena duduk rumah.

Dan apabila Iron Man 3 keluar, lain pulak ceritanya.. I dah habis pantang dan anakanda pun dah agakagak behave berada di dalam panggung.. Siapa kata orang ada anak kecil tak boleh masuk panggung? I bolehhhhhh... En. Hubby cakap, bawak jerrr... Kalau menangis, U keluarlah sekejap.. Nanti U masuk semula. Baikkk!!! Arahan diterima tuan...

Tetapi sesuatu yang tak dijangka.. Anakanda sangatlah comel perangainya dan mummy nya boleh menonton tanpa sebarang gangguan.. Isyraf tak meragam. Sekali sekala berbunyi mintak susu.. Terbaiklah sayang..

Agaknya protection untuk Isyraf dah cukup bagus.. Selimut yang tebal.. Ear protection yang bagus supaya dia tak terkejut dengan bunyi yang kuat dan BF yang cukup daripada mummy.. Haha...

Kalau macam ni selalu, ada chance la Isyraf berjalan jalan ke oversea hujung tahun ni.. Tak payah mummy tinggalkan sayang.. Kan ayah kan..

No comments: