Thursday, January 30, 2014

KUL - MED - JED - KUL

Assalamualaikum..
Selamat Tahun Baru Cina buat semua yang menyambut. Rasa macam gedik pulak bila update blog ni. Tak ada apa yang nak diceritakan pun kat sini. Cuma satu post baru untuk blog yang agak berkurun tak update.

Mimpi apa tiba tiba menulis ni? Mungkin kesunyian. Anak bukanlah segalanya untuk mengubati kesunyian. Macam mana orang lain yang memang bercinta jarak jauh yer? Haa.. Mungkin sebab ini jugaklah aku ditakdirkan memiliki teman hidup yang tak kerja jauh jauh. Hari hari boleh jumpa.

Takde apa pun yang nak ditulis panjang panjang. Lagi ditulis lagilah sedih. Semoga selamatlah Encik Suami di sana pergi dan balik. Sayang sentiasa doakan keselamat abang.

1 comment:

Nurul I. said...

sekejap je beliau pergi tu