Saturday, February 28, 2015

IOI City Mall

First time bawak anak anak pergi masa Tahun Baru Cina haritu.. Second time ai pergi sebab dah pernah lari sekejap lunch hour semata mata mencari Apple Store nak beli cable for ipad.

Tapi ya ampun.. Ramainya orang pergi kat situ.. Kalau ikutkan macam tiap tiap minggu lalu je tepi IOI City Mall tu. Tapi sekali tu kakak ipar bersuara. Nanti kita pergi sini ye.. Owh.. Bila my sister in law cakap macam tu wajib lah pergi. Kena fulfill permintaan baby sitter for my kids.. Kena buat dia happy dan layankan permintaan dia since ai dah tinggalkan anak anak tiap tiap hari kat dia.

Seriously anak anak memang suka. Sebab? ade train yang kat tingkat atas tu untuk diorang naik. Dah nama anak Wankay yang sorang tu obses dengan train. Pantang la nampak train. Mesti excited!


Pusing pusing kat situ, sempat la rembat 2 3 helai baju sorang untuk anak anak. Dah boleh start kumpul kumpul baju raya. Since nak prepare untuk anak anak yang ramai dan tak mau dah buat macam last last year. Last Minute! Nanti jadi asal boleh je.. Harga tak pandang..

Kan tahun ni tahun untuk saving dan kumpul emas. Perlulah bijak berbelanja.. Lagipun dengan keadaan MAS yang tak tahu apa lagi masa depan staff. Perlulah berfikir panjang.

Okay.. Esok dah masuk March. Bulan yang mendebarkan untuk semua warga MAS. All the best for all ya.. Kita tak tahu apa dan macam mana nasib kita. Okay.. Enough. Kang tersedih dan berdebar debar pulak. Chill!! Surat hujung bulan kot..





Happy blogging!!!


1 comment:

cik karmila said...

baru kelmarin pegi IOI mall..memang penat berjalan...