Thursday, August 15, 2013

Raya Day 4 - Mersing Trip #WeddingAin


Firstly, saya nak interprem dulu mummy! yer.. Mesti la gambar awak dulu.. Ayah? Taknak cari publisiti. Katenyerr.. Budak demok ni almost 8 kg dah. dah masuk 6 bulan. Tak larat nak mendukung dah sekarang ni.. 

Back to Raya story, 
hari ke-4, 
kami sekeluarga pergi ke Mersing. except kakak kakak. Diorang stay kat rumah sebab anak buah yang paling kecik tak sihat. Kami pergi pun balik hari. Fuhh.. Punya la penat. Tapi layankan.. Ada wedding di musim raya kan.. 


Tahniah Ain dan Din. Tak sempat nak berborak panjang. Kesuntukan masa. Datang sekejap sangat. Lagipun bagi chance kat pengantin layan tetamu lain dulu. Nanti jangan lupa datang ke rumah yer. Kenalkan suami awak tu dengan sedara mara.. 


Lawa awak kat atas pelamin.. Semoga berkekalan hingga ke syurga. Amin.. Tahun depan saya doakan awak beraya dengan si kecik yer. =)


Last sekali, 
kami sekeluarga bergambar kenangan dengan pengantin baru. Separuh dari ahli keluarga yang boleh menghadiri majlis. Kalau tengok kat instagram, dah jumpa gambar ni. Mak budak yang sibuk layan budak demok yang tak duduk diam masa nak bergambar. 

1 comment:

Jay Ar said...

Selamat pengantin baru semoga berkekalan ke anak cucu.....