Saturday, April 25, 2015

Selamat Pengantin Baru Nik Anuar dan Nur Syafiqa

Selamat Pengantin Baru Nik Anuar dan Nur Syafiqa.. 

Dah beberapa minggu dah kenduri berlalu. Tapi baru nak blog kan. Busy sangat katanya.. Tapi tetap nak blogkan jugak sebab untuk kenangan. 

Sebenarnya wedding korang ni nyaris dah tak sampai. Sebab terlalu banyak aktiviti. Tapi bila kita berjanji dengan perkataan InsyaAllah, Allah permudahkan perjalanan dan perancangan kitorang. 

Tiba tiba sehari sebelum kenduri En. Hubby decide untuk balik melawat ayah kat kampung since ayah dah beberapa hari tak sihat. 

Alang alang balik kampung, dapatlah singgah Felda Bukit Goh untuk menghadiri majlis perkahwinan Nik Anuar dan Nur Syafiqa. 

Majlis sangat simple tapi meriah diadakan di dewan Felda Bukit Goh. 

Anyway my batchmate, 
Selamat menempuhi alam rumah tangga. Bergaduh, berselisih faham itu biasa, tetapi jangan terlalu remehkan keadaan. 

Semoga cinta kalian sampai ke Jannah, dan dikurniakan anak anak yang comel. Ameen.. 

3 comments:

Izz Latif said...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@zalora.com.my jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

Syah said...

Assalamualaikum...
hai!

Saya ada jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc

jemput tengok blog saya
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig saya

@nurnasuha96_

whatsapp +60196117811

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)