Wednesday, April 13, 2011

Nak resign la.. BOSAN... tapi, AYUH! SAMBUNG STUDY...

hallu... 
rasanya macam semua orang tau kan saya kerja kat Malaysia Airlines..
oppss!!
Chopp!!
belum betul betul kerja pun lagi.. 
still OJT.. means, ON JOB TRAINING.. 
sampai bila entah.. 
bosan sungguh.. 
itu tak settle, ini pun belum settle.. 
penat jugak pikul nombor 5 besar besar kat bahu.. 
tanggungjawab dan komitment dah makin bertambah..


DESIGNATION, 
> TAME <
apakah? 
Trainee Aircraft Maintenance Engineer

BOSAN LAH!!
AYUH SAMBUNG BELAJAR LAGI.. 
TAPI NAK BUAT COURSE LAIN LAK..
TAK NAK DAH REPAIR KAPAL TERBANG HARI HARI..
BOLEH TAK?

huhhhh... 
boleh ke tak boleh, ada ku kesah? 
korang jangan bising okeh!

sekarang, saya nak sambung belajar kat UBM lak..

tak tahu apa tu UBM???

malas lah nak explain... 
google cepat.. 

tak pun klik je









kalau nak tahu lebih lanjut, ini logo universiti yang saya nak sambung belajar.. excited ni.. maklumlah..saya mana la pernah masuk universiti.. 
tragis sungguh hidupku...
huhuhuhu....




hahahaha... 
ini la tempat saya nak sambung belajar..
menarik kan??

ada sesiapa yang nak ikut saya sambung belajar kat sini? 

AYUH!!!!

cepat cepat klik untuk menyertai MINGGU ORIENTASI..



Okay lah,
saya nak pergi buat assignment saya...
BUBYE!!!




NAMA ANDA DAN NAMA BLOG ANDA

Nama saya Anisah binti Abdullah dan blog saya adalah Cerita Luahan Hati..
Kenapa Cerita Luahan Hati??
Sebab ini adalah tempat saya meluahkan perasaan.. =)

 SEJAK BILA MULA BERBLOG 

Blog saya bermula pada 19/05/10 dengan perasaan suka suka je nak berblogging, sebab tengok orang lain macam seronok je.. Tapi sebenarnya kadang kadang seronok blogging, kadang kadang, tak best juga sebab orang akan mengenali kita dari sini.. 

APA PANDANGAN ANDA MENGENAI DUNIA BLOG DARSAWARSA KINI

Skop blog adalah sangat luas. Terdapat pelbagai blog seperti personal, hiburan, keagamaan, masakan, dan jualan online. Kini, blog juga senang diuruskan untuk mendapat template yang cantik dan menarik minat pengunjung disamping mengeratkan silaturrahim sesama blogger..

 PANDANGAN ANDA MENGENAI IPTM (INSTITUT PENGAJIAN TINGGI MAYA) PERTAMA INI

Menarik! dapat mengumpul para blogger tak kira di mana berada.. 
=)



PESANAN BUAT KORANG YANG DAH BACA SAMPAI BAWAH:
Jom lah sertai saya further study kat UBM.. tak dikenakan yuran pun.. =)




LAGI 1 BENDA: 
hahaha... saya tak terfikir lagi nak resign pun dari Malaysia Airlines.. Penat dah study dah nak habis 5 tahun, LWTR dari DCA Malaysia pun dah hampir nak dapat, tak kan la saya nak resign.. Saya nak jadi Aircraft Engineer kat MAS la.. So saya dah bersemangat nak prepare untuk QA Oral ni.. nanti bila ada free time boleh saya travel dengan FOC ticket saya ke serata dunia... 

yeah!!!
AUCKLAND, i'm cominggggggggg end of this year!!!!!!

nope! 

SYDNEY dulu la... 

7 comments:

Nizam said...

datang kenal member UBM... hehehe

LiNdA ZaiN said...

singgah kenal member UBM kat cni..<3

Miss Anisah said...

nizam : salam kenal....

Miss Anisah said...

linda zain : thank u.. <3

SyiRa SyaH!Ra said...

salam perkenalan..
Member UBM jgk..

Miss Anisah said...

keep in touch! :-)

Bakri Hussin said...

salam Tuan Blog
datang dari UBM
datang follow sini jom follow balik ok
Jom join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html