Thursday, April 21, 2011

Time Ni, Pejam Mata Hulur Jelah Duit...

Bila fikir nak habiskan duit bab bab macam ni, memang i fikir banyak kali lah.. 
Rasa macam membazir jek..
 U all rasa tak? Ke tak kesah kalau untuk nampak cantik? 
huhuhu.. 

Honestly, i pelik sikit... 
Kalau nak beli benda benda macam ni memang berfikir banyak kali.. 
tapi bila dah nak beli tu, dengan hati kering, i beli lah jugak.. 
sebab i bukan suka bila itu takde, ini pun takde.. 


Make up...
i tak memilih pun.. 
apa yang perfect untuk i bukannya benda tu berjenama.. 
tetapi cantik dan sesuai.. 
harga..?? tak kesah... 
janji okay...


so, kalau make up, beli je ELIANTO.. 
cantik murah dan puas hati lah!
tapi tak semua i guna barang Elianto.. 
kan da cakap tadi.. barang yang cantik dan sesuai.. 
tak kesah la apa pun brand dia.. 


Last Saturday, 
hari yang memang tak plan langsung untuk jadi macam tu.. 
at last, macam tu lah.. 

i keluar dengan Cik Jelita.. 
atas alasan INI... 
tapi bertukar ke Subang Parade untuk teman dia mencari barang.. 

tapi... 
i yang dapat barang jugak.. 
lagi banyak berhabis dari Cik Jelita pulak tu..
haih... 
selalu macam tu.. 
hohohoho...

hasilnya....
ini yang i dapat!!


TIPS JIMAT: jangan beli barang serentak.. kang terasa abis duit banyak sangat.. hohoho

2 comments:

c i [k] j e L i t a said...

mesti bila dah sampai rumah tu terasa banyak habis duit kan... hoho

Miss Anisah said...

hahaha..
itu biase after bershopping...