Wednesday, March 04, 2015

Pemenang Adam Isyraf Turns 2 Giveaway

Bismillah.. 

Assalamualaikum.. 
Hari ni saya nak umumkan pemenang untuk Adam Isyraf Turns 2 Giveaway. Seperti yang dijanjikan, saya akan umumkan pemenang sebelum 5 Mac 2015. 

Sila semak nama korang kat SINI

Tahniah kepada semua pemenang. InsyaAllah, lain kali ada rezeki lebih, saya akan buat lagi. 



Boleh tengok mengikut kategori hadiah yer.. Dan jangan lupa, dah menang tu, sila silalah SMS / Whatsapp / Telegram saya di 019 2759210 dan kenalkan diri awak sebagai pemenang yer. Email tak boleh buat masa ni. Abadam dah disable ipad dan belum berjaya nak reboot ipad tu sebab problem dengan Sophos company. Huuuuuuu......

Tolong sertakan details untuk saya poskan hadiah hadiah korang. Kang kesian pulak, dapat hadiah tapi tak tuntut. Tak mo tau jadi macam tu.. 


11. adk dayah

Hadiah sedang menanti pemenang...

5 comments:

Haffizul Iskandar said...

Alhamdulilah. Menang Di Sini.. :)

sayidah napisah said...

tahniah kpd para pemenng :D

adk dayah said...

alhamdulillah menang :)no 11

Yumida Huda said...

alhamdulillah..mlm nanti sy bg detail
tahniah semua

Cikgu Norazimah said...

tahniah kepada semua pemenang ;)