Sunday, June 05, 2011

Kem Pintar MAS 1 Malaysia - Explore Race

just nak tunjuk budak budak punye kerja bila di Check Point 5 diorang kena buat task ni...

sungguh creative!!
















time i jaga kat Check point 4.. lagi best..mandi kolam je kerja.. 
so takde la gambar. hehehe

____________________________________________________

then, malam terakhir tu ada Malam Persembahan dari semua pelajar dan juga guru..
mana gambar eh masa persembahan? 
tak jumpa lagi.. 
video lak tak ambik lagi dari Kak Elma.. 
so takleh la nak share..
huhuhuhu..

apapun, malam terakhir tu jugak la kami tak boleh nak tidur sebab uruskan bag budak budak untuk balik dan nak kejutkan diorang seawal 3 pagi.. sangat kesian... tapi apa boleh buat... jarak kem ke airport mengambil masa 1 jam. diorang kena lah bangun awal untuk berangkat pulang.. 

selesai uruskan pelajar ke airport, pukul 6.30 pagi baru la I boleh tidur after 24 jam tak tidur.tapi takpe.. bukan selalu pun.. boleh qada tido lagi.. 12 tengah hari baru kami pulak nak check out dari Permai Rainforest untuk menginap 1 malam di Pullman... 

boleh shopping kat Kuching!