Friday, February 24, 2012

Papan Tanda Yang Menarik Minat I di Janda Baik

Masa menghantar kawan kawan untuk mendaki Gunung Nuang hari tu la kira first time I sampai ke Janda Baik.. Walaupun tempat tu dekat je tapi belum berkesempatan nak bercuti dengan keluarga. InsyaAllah nanti suatu hari I akan bawak family bercuti ke Janda Baik memandangkan ada satu resort yang boleh di booking anytime!

Selama ni I tak tahu jugak kat sana ada sangat banyak resort untuk bersantai di hujung minggu.. Dalam perjalanan ke hujung jalan, tempat bermula pendakian ke Gunung Nuang, I jumpa macam macam signboard.. Tapi ada 3 yang sangat buat I tertarik..

Pertama,


I suka signboard ni.. Sebab ada kawan I yang di panggi Bonda.. Tapi dia lelaki... I sengaja tangkap gambar ni untuk tag dia kat Facebook.. 

Kedua,

Signboard resort ni macam lagu baru Jamal Abdillah ler....

Ketiga, 

Signboard macam ni pun ada? macam macam cara untuk menarik perhatian pelanggan.. 

tapi, I suka la Janda Baik tu, rumah dan kawasan sekitar situ cantik jer... Aman dan damai.. Nanti satu hari nak jugak ajak family ke sana..

4 comments:

OdahOne OdahOneBizz said...

signboard yg last sekali tu yg stylo...hoho

Miss Anisah said...

Tu la pasal.....

Farah Azurah said...

yang last fara suka...haha..boleh eh mcm uw..:D

Miss Anisah said...

Klau farah nak tau.... Anisah amik gambar ni otw balik.. Tapi dah siap terlajak dan pusing balik cari signboard ni semata mata nak post...sangguppppppp....