Wednesday, August 11, 2010

My Febret Cookies

haa...
ni kuih raya febret...
memang sedap..
tiap tiap tahun mesti order Teratai Choc ni..
rasa chocolate di luar, chocolate cair ada di dalam..
yummy...
bercerita pun da kecur air liur.
tahun lepas rasa je yang ni.. sedap gak.
so nak order yang ni jugak..
anisah tak tipu, memang semua cookies yang auntie kawan anisah buat ni memang sedap.
kang anisah nak order kat kak long untuk raya ni.

banyak lagi homemade cookies yang dijual.
semua dijamin sedap.
lagipun auntie tu dah over 20 years expert buat Cookies..

kalau korang nak order jugak,
tengok je facebook kak FIRDA.

2 comments:

Ahmad Zaki said...

gambar yg pertama tu mcm "adik beradik" bahulu je...

Miss Anisah said...

bentuk je la..
tp dia cookies cam famous amous gitu...