Saturday, March 17, 2012

Nak Menunjuk Album Tunang Kiter..

Tajuk pun dah gedik.. So tak yah teruskan membaca dan menonton yer kalau rasa menyampah.. I tak kisah.. Blog ni untuk kepuasan diri sendiri jer.. Tak follow pun tak kisah jugak.. Blog ni sekadar diari.. Leh jadi rujukan sendiri pada masa akan datang gitu.. Ceh!! bajet humble la.. Sudah sudah... Tapi blog ni untuk rujukan sendiri tu betul.. Sebab I ni pelupa orangnya..

Semua gambar ni hasil kerja Al Mulk Photography.. website dia je tak berupdate.. kalau follow FB dia banyak la gambar baru...




Dan ini adalah custom album yang dah siap.. Biarlah apa orang cakap.. Tunang pun ada custom album? Biarlah... Hanya Anisah Paan dan Ezzuan je yang tahu.. Opss!! Wankay pun tau juge...







okay, Dah tunjuk dah gambar tunang kiter.. Gambar En. Tunang kiter je kite tak tunjuk lagi.. Tunggu hari nikah la.. ini kan kite tunang.. Gambar kiter jela.. hihihi 

Sekian, Terima Kasih...

2 comments:

Tulip Merah said...

laa....encek tunang nye awat takde gambar???

Miss Anisah said...

Ala... Tak suprise la kalau tunjuk sekarang...

Biar org MAS jela tahu..