Sunday, July 18, 2010

Terima Kasih Emak!!!

hehe...
tittle tu macam untuk emak saya lah pulak..
hoho..

mak anisah takde kat sini la.
da balik Kuantan pun..
ni saje je kasi gempak sket!

acceli nak cakap terima kasih kat ina dan sitah!!
bangun dari pembaringan menanggung kesakitan je da siap makanan untuk dinner.
Woohooo!!!
bertuahnye rase..
hehe..
untung ade housemate macam korang semua ni..
hujung hujung bulan camni rezeki murah lak.
Syukur Alhamdulillah..
Amin...

nak tau apakah menu malam ni???


hah!!

tu dia....

Nasi Goreng Kampung Special

okeh..nak story sket ape yang special kt dalam nasi goreng ni..
nampak x color hijau2 kt dalam nasi goreng tu?
agak agak bole teka tak??

of course ade kangkung..
nama pun nasi goreng kampung..

lagi satu tu..
ade lagi yang color hijau kt dalam tu...
apakah????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
PETAI

haa!!! diorang bubuh petai dalam nasi goreng???
iskh..iskh..iskh...
x penah pun mak anisah buat macam korang ni..
tapi rezeki da depan mata. makan jela..
Amaceh korang!!!

2 comments:

edda(",) said...

wah.. dengan petai??? best la mcm tuh.... tp edda tak minat petai sngat.. tp suke tgk org mkn petai.. =)

Miss Anisah said...

edda(",) : suke tgk orang mkn petai jek?
nape ek?